Bodemschat
(0 item) - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

3D-zweeframen DECORO

DECORO - UW INNOVATIEVE ZWEEFRAAM VOOR UW BIJZONDERE VOORWERPEN

Met de innovatieve en hoowaardige 3D-zweeframen van DECORO kunt u uw favoriete objecten prominent weergeven. Memorabilia en waardevolle luxe objecten zijn op hun plaats in onze lijsten uit de DECORO-serie.

Of het nu gaat om het shirt van je favoriete team, de eerste babyschoentjes van je kind of je eerste muziekinstrument - met de innovatieve zweeframen van DECORO krijgt je favoriete object de ruimte die het verdient. De DECORO 3D-zweeframen bieden ook uitstekende decoratiemogelijkheden voor speciale exposities in bijvoorbeeld muziekwinkels, modelwinkels, hotels of vinotheken.

Dankzij ons innovatief raamwerkconcept kan bijna elk driedimensionaal object perfect worden gepresenteerd. Twee bijzonder hoogwaardige folies zijn gespannen tussen twee hoogwaardige houten frames, die zelfs het zwaarste aandenken ertussen houden, ze in perfecte positie houden en ze beschermen tegen omgevingsinvloeden, stof en beschadigingen. Klem eenvoudig uw favoriete stuk in het frame en presenteer het prominent op de locatie van uw keuze.

Foto-tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 16 van 21 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 16 van 21 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina